PLAN NABAVE   |     OBJAVE    |    IZJAVA O SUKOBU INTERESA   |     REGISTAR UGOVORA

OBVEZA ODRŽAVANJA VODOMJERNOG OKNA

Obavještavamo Vas da je zbog nadolazećih nižih temperatura, koje mogu prouzrokovati smrzavanje vodomjera i vodovodnih instalacija, potrebno na vrijeme zaštititi Vašu internu vodovodnu instalaciju, te vodomjer u vodomjernom oknu, kako bi se spriječili gubitak vode i dodatni troškovi.

Stoga, molimo Vas da zidove i poklopac vodomjernog okna zaštitite postavljanjem izolacijskog materijala.


Pogodan izolacijski materijal bio bi stiropor, a nikako materijali koji upijaju vodu poput :  kartona, spužve i tekstila. 

Također, jedan od načina zaštite je i da u vodomjerno okno postavite vreću napunjenu rastresitim izolacijskim materijalom, koja bi se prilikom očitanja ili zamjene vodomjera lako izvadila. Važno je naglasiti i da se, prilikom postavljanja zaštite vodomjera, ne služite teškim predmetima i materijalima.

Slijedeći ove savjete i dobrim poklapanjem Vašeg vodomjernog okna, spriječit ćete oštećivanje i smrzavanje vodomjera od niskih temperatura tijekom zimskih mjeseci.


Podsjećamo, u ''Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga'' Komunalnog poduzeća d.o.o.,  stoji kako isporučitelj ne odgovara za štetu nastalu na internoj vodovodnoj instalaciji, zbog smrzavanja dijela instalacije ili vodomjera (članak 19.), a korisnik usluge dužan je u zimskim mjesecima zaštititi vodomjer i priključak od smrzavanja (članak 24.).

 
TOP
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\HostingSpaces\komunalno\www.komunalno-knin.hr\wwwroot\modules\mod_snowfalling\mod_snowfalling.php on line 16